Events, bedrijfs- of kinderfeestjes en groepsactiviteiten

Geniet van de zomer mat vrienden, familie of collega’s!

SWELL Boardsports werkt samen met Watersportcentrum Brielle en waterski.nl en verhuurt 7 dagen in de week SUPS, KAJAKS, motorbootjes en geeft waterski en wake-board clinics en lessen.

Vier je feest op één van de schitterende locaties aan of op het Brielse Meer. Geniet van activiteiten op en rond het water, sportief en vol actie of met ontspannen samenzijn. Wij horen graag hoe jij het voor je ziet en bespreken samen de mogelijkheden.

Het watersportcentrum heeft een super leuke locatie direct aan het Brielse Meer in het veilige langzaam vaargebied direct naast het Brielse Veer tussen De Krabbeplaat en Brielle.

Een eigen terras, koffie en gekoelde drankjes, ijsjes etc., een grasveld om te zonnen en sanitair zijn aanwezig.

Vanaf deze locatie kun je veilig super leuke tochtjes maken rond de eilandjes, wat drinken op terrasjes aan het meer of het haventje van Brielle in peddelen.

Zeven dagen in de week geopend voor verhuur of events op het Brielse Meer.

Swell organiseert namelijk al 17 jaar met veel plezier bedrijfs- en teamuitjes, verjaardag en vrijgezellenfeestjes op het strand en het water. In samenwerking met locale horeca aan het water, verhuurcentrum Brielle en waterski.nl organiseren wij je feestje of event zoals jij het graag ziet.

Wij denken met je mee en maken er een feestje van!